1

Тема: logout з сесії кед - привітання kdm не видно

Під своїм юзером виходжу із кед бачу чорний екран. Консоль працює, а ось crtl+alt+F7 ні (тільки видно курсор зверху екрана). Написав "під своїм юзером", тому шо під іншим (новим, конфігів майже немає) все нормально - виходе нормально і показує привітання kdm. Може якісь програми запускаю? До речі в мене шось останнім часов зводиться до демонів, ляньте чи все по порядку так як треба

DAEMONS=(syslog-ng network crond alsa dbus bluetooth hal kdm)

2

Re: logout з сесії кед - привітання kdm не видно

про kdm не знаю а от про демони я в же казав. dbus не треба прописувати якщо прописаний hal, тому що останній сам запускає dbus

3

drfn написав:

dbus не треба прописувати якщо прописаний hal, тому що останній сам запускає dbus

Да тут винуватий

4

Тестив вхід-вихід із кед по різному, і от шо виявилося, шо коли ти виходиш іх майже "пустої" сессії (не залишаєш відкритих програм) то нормально виходе і показує привітання kdm, а коли зберігаєш сессію з відкритими прогами - то погане діло sad . Кстаті воно чогось навіть виходе на єкран консолі, перемикаєся на alt+F7 - чорний екран і тільки курсор блимає.

5

Достало уже цей kdm, буду юзати startx поки не знайду рішення. Хм... до речі а так навіть дуже непогано smile

6

Доречі, якщо таки будеш використовувати простий startx, то раджу прочитати ось це
http://wiki.archlinux.org/index.php/Start_X_at_boot
Там в самому кінці статті є такий кусок:  Starting X as prefered user without logging in

Я колись так стартувався, тільки з флюксбоксом. Непогано і дуже зручно. Якщо ти на компі один то не треба ніяких kdm, gdm та будь-яких інших xdm smile

7

drfn написав:

Якщо ти на компі один то не треба ніяких kdm, gdm та будь-яких інших xdm smile

Точно smile

8

2drfn: дякую
Але все одно "для душі" smile цікаво чого все таки рога з kdm'ом...ну або я тут наконфігів шось...

9

можеш ще slim спробувати

TO LIVE IS TO DIE

10

Попробую smile

11

Ги smile із slim точно так як із kdm - не вертається до привітання логін-менеджера. Це скоріш за все з конфігами моїми, тільки як його найти?! (це вже так з цікавості)

Хлопці, а так заюзав startx - нормально, не тривижить зовсім, навіть можу сказати подобається.