Тема: Щось глючить форум

Пише, що є нові повідомлення тут
http://archlinux.org.ua/topic/382/naikr … eglyadach/
хоча я їх прочитав вже декілька разів.

2

Re: Щось глючить форум

О, перезалогінився і уже норм.

3

І знов таке. Потрібно перезалогінюватись кожен раз, щоб моє повідомлення переставало бути "новим". Це так повинно бути чи це глюк?
І іще таке запитання: на цьому форумі вже немає як раніше можливості відправляти приватні повідомлення адресату на акаунт цього форуму? Тільки "Надіслати e-mail через форум"?

Востаннє редагувалося Roman_Pikalyuk (09.05.2010 11:24:24)

4

Може щось не так з куками у тебе? Я от зараз переглянув прочитані і все ок. Хоча на форумі увімкнене кешування, можливо і тому. Але це так догадка, я ні разу не помічав. А з приводу ПМ, так як у нас тепер fluxbb, він не підтримує плагіни punbb, тому ПМ перестали працювати. Чекаю на fluxbb 1.4, сподіваюсь там все буде в коробці. Але на разі не бачу жорсткої необхідності в ПМ, так як на форумі активних не більше 5-ти чоловік, можна і IM/E-Mail скористатись.

5

foomor написав:

Може щось не так з куками у тебе? Я от зараз переглянув прочитані і все ок. Хоча на форумі увімкнене кешування, можливо і тому. Але це так догадка, я ні разу не помічав.

Коли чиєсь повідомлення прочитаю, наприклад ваше, то після цього воно перестає бути "новим", а от своє - тільки після перезалогінення.

foomor написав:

А з приводу ПМ, так як у нас тепер fluxbb, він не підтримує плагіни punbb

Трохи більше півроку назад тут теж був FluxBB і приватні повідомлення були начебто. Може вони перестали робити після переїзду із Gentoo на Arch ( http://archlinux.org.ua/post/2084/#p2084 ) ?

foomor написав:

Але на разі не бачу жорсткої необхідності в ПМ, так як на форумі активних не більше 5-ти чоловік, можна і IM/E-Mail скористатись.

Я теж не бачу, просто вирішив перепитати для певності.

6

Тест. Повідомлення із Firefox в Linux.

7

О, сьогодні вже все норм із відображенням прочитаних повідомлень. Може це вчора щось закешувалося не так як треба.

8

Може плагін ПМ і працював, але я примусово усі плагіни punbb ввимкнув. А переїзд на інший сервер ролі ніякої не грає, він однаково скрізь працює.